"Скорост" навърши пълнолетие!

През 1999 г. на 29 октомври вечерта по местната кабелна телевизия "ТВК" в гр. Раковски беше излъчен първия брой на предаването "Скорост". 18 години по-късно, то продължава да се излъчва в програмите на областни и регионални телевизии. Решихме да отбележим навършването на пълнолетие с организиране на пътуване до гр. Русе през гр. Велико Търново с предоставен за целта от София Франс Ауто пътнически Peugeot Boxer.VIK 1130 resize

Прочети още: "Скорост" навърши пълнолетие!

Тест на Mini Clubman JCW

Mini отдавна не е онзи малък автомобил създаден от сър Алекс Исигонис, който имаше спартанско оборудване и беше по душа най-вече на младите. Дори хетчбекът вече е със сериозни размери.

VIK 8304 resize

Прочети още: Тест на Mini Clubman JCW

Тест на BMW 520d xDrive

BMW 5-Series е един от най-популярните автомобили в света. От появата на първото поколение преди 45 години до момента са произведени и продадени над 7.6 млн. бр. Седмото поколение на 5-Series на BMW със заводски индекс G30, което направи своята световна премиера през октомври м.г. има голям шанс да продължи тази слава и да привлече още нови клиенти на марката.

DSC 1903 resize

Прочети още: Тест на BMW 520d xDrive

SandRacer е вече готов за пазара

Първоначалният дизайн на SandRacer бе разкрит от новия производител на суперавтомобили по време на F1 GP в Абу Даби през декември 2015 г. Днес Zarooq Motors съобщава, че след задълбочени тестове и многобройни механични и дизайнерски подобрения, първата партида на луксозния суперавтомобил е готова за производство.

DUBAI02 resize

Прочети още: SandRacer е вече готов за пазара

Тест на Volkswagen Passat GTE

В началото на годината взимам за тест първия внесен у нас Passat GTE. Интересът ми към автомобила е продиктуван от факта, че вече познавам работата на хибридния агрегат от по-малкия Golf GTE.

VIK 8149 resize

Прочети още: Тест на Volkswagen Passat GTE

Подкатегории