Тест на Mini Clubman JCW

Mini отдавна не е онзи малък автомобил създаден от сър Алекс Исигонис, който имаше спартанско оборудване и беше по душа най-вече на младите. Дори хетчбекът вече е със сериозни размери.

VIK 8304 resize

Прочети още: Тест на Mini Clubman JCW

Тест на BMW 520d xDrive

BMW 5-Series е един от най-популярните автомобили в света. От появата на първото поколение преди 45 години до момента са произведени и продадени над 7.6 млн. бр. Седмото поколение на 5-Series на BMW със заводски индекс G30, което направи своята световна премиера през октомври м.г. има голям шанс да продължи тази слава и да привлече още нови клиенти на марката.

DSC 1903 resize

Прочети още: Тест на BMW 520d xDrive

Тест на Volkswagen Passat GTE

В началото на годината взимам за тест първия внесен у нас Passat GTE. Интересът ми към автомобила е продиктуван от факта, че вече познавам работата на хибридния агрегат от по-малкия Golf GTE.

VIK 8149 resize

Прочети още: Тест на Volkswagen Passat GTE

Тест на BMW 116d EfficientDynamics

След като през годината направихме тестове на почти всички актуални модели на BMW в края на 2016 г. взимам за няколко дни най-новото и най-екологичното попълнение в гамата на 1-Series.

VIK 8034 resize

Прочети още: Тест на BMW 116d EfficientDynamics

Тест на BMW X5 xDriveM50d

След като на пазара се появи третото поколение на големия SUV Х5 на BMW със заводски индекс F15 беше въпрос на време M-Performance да подготви дизеловата топ-версия X5 xDriveM50d. Използвам последните дни с хубаво време на 2016 г. за да взема за няколко дни такъв автомобил и да споделя личните си впечатления от него.

VIK 7910 resize

Прочети още: Тест на BMW X5 xDriveM50d

Тест на Renault Megane Sedan 1.6 dCi

Четвъртото поколение на хетчбека Renault Megane направи своята премиера през 2015 г. на автосалона във Франкфурт. Малко по-късно направихме и първите тестове с новия автомобил. М.г. в дните на автосалона в Париж направи премиера версия седан, която вече няма да се предлага като Fluance, а като Megane. Производството на автомобила става отново в големия завод на марката в Бурса, Турция. Получих възможност да получа за тест чисто нов автомобил, задвижван от 1.6-литров Energy dCi.

VIK 7618 resize

Прочети още: Тест на Renault Megane Sedan 1.6 dCi